Rezervări

Rezervările se pot face online selectând „REZERVĂ ACUM”. Alegeți datele de închiriere și selectați jocurile pe care să le faceți și să plătiți pentru o rezervare. Veți primi o confirmare prin e-mail. Pentru orice întrebări vă rugăm să ne contactați salut@chefdejoc.ro. Vă rugăm să rezervați din timp pentru a evita dezamăgirile în special în weekend și în lunile de vară.

Plata

Plata este necesară la rezervare. Plata se poate face cu cardul de credit/debit sau prin bancă. Pentru toate rezervările este necesară o garanție de 100 lei, rambursabilă la returnarea jocurilor în stare bună și curată.

Livrare

Livrarea este disponibilă pe o rază de 50 km de Brașov, conform tarifelor de pe site și în toată România, preț disponibil la cerere. De asemenea, puteți aranja să colectați singuri jocurile, dar unele sunt destul de mari, așa că vă rugăm să verificați dacăî încap în vehiculul dvs. (dimensiuni sunt disponibile pe site la fiecare joc în parte sau solicitați prin e-mail). Avem sediul în Brașov, str. Carpaților 60, incinta METROM.

Returnarea jocurilor

Vă rugăm să vă asigurați că jocurile sunt returnate în stare curată și că ați inclus toate piesele. Orice piese lipsă sau deteriorarea jocurilor vor fi taxate.

Anularea

Rezervările pot fi anulate cu până la 7 zile lucrătoare înainte de colectare. Pentru orice rezervare anulată după această dată se va aplica o taxă de 50% din taxa de închiriere inițială (mai puțin cazurile de forță majoră). Oferim o schimbare GRATUITĂ a datei pentru orice rezervare din orice motiv, în funcție de disponibilitate.

Forță majoră

Anulările din cauza restricțiilor guvernamentale Covid 19 sunt integral rambursabile până la momentul evenimentului minus o taxă de administrare de 100 lei. De asemenea, putem colabora cu dvs. pentru a găsi o dată alternativă pentru rezervarea dvs., în funcție de disponibilitate, fără costuri suplimentare.

Siguranță

Încercăm să ne asigurăm că jocurile noastre sunt cât mai sigure de utilizat. Vă rugăm să vă asigurați că copiii mici sunt supravegheați în timpul utilizării jocurilor. Jocurile sunt închiriate pe propriul risc al utilizatorilor.

Îngrijire

Vă rugăm să aveți grijă de jocuri și să vă asigurați că nu sunt lăsate afară în ploaie.

Shopping Cart