Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Furnizați servicii de livrare și colectare a jocurilor?

Da, avem disponibil serviciul de livrare și colectare a jocurilor într-o rază de 50 de kilometri în jurul orașului Brașov. Costul de livrare în zone situate la maxim 30 de kilometri de oraș este de 200 de lei, iar pentru livrarea în zone situate la maxim 50 de kilometri este de 300 de lei.

Pentru a facilita planificarea evenimentului dvs., suntem gata să oferim serviciul nostru de livrare și colectare chiar și pentru locații mai îndepărtate în schimbul unei porții din tortul miresei 😁. Vă rugăm să ne contactați.

Nu percepem nicio taxă suplimentară dacă doriți să veniți să ridicați și să aduceți jocurile direct la sediul nostru din Brașov.

Întrebări frecvente Harta zone livrare Brașov

Unde este locația de preluare?

Atelierul nostru este în orașul Brașov, în spațiul industrial METROM.

Dacă alegeți să ridicați jocurile, după ce vom primi solicitarea de rezervare, vă vom trimite prin e-mail toate detaliile de care aveți nevoie.

Există o taxă de anulare?

Dorim să faceți rezervarea cu încredere, de aceea vă oferim opțiunea de a reprograma gratuit (în funcție de disponibilitate) sau de a primi o rambursare completă, cu excepția unei taxe de administrare de 150 de lei, până în ziua evenimentului dvs.

Pentru detalii complete, vă rugăm să consultați termenii și condițiile noastre.

Puteți anula rezervările cu cel puțin 7 zile lucrătoare înainte de data programată pentru ridicare. Pentru orice anulări efectuate după această dată, se va aplica o taxă de anulare în valoare de 50% din suma inițială a chiriei.

Puteți personaliza perioada de închiriere?

Desigur! Pur și simplu selectați datele de închiriere dorite, iar perioada de închiriere pentru toate jocurile se va ajusta în consecință.

Oferiți și pachete de jocuri?

Cu siguranță! Avem disponibile cinci pachete avantajoase de închiriere: Pachetul Eveniment, Pachetul Cel Mai Popular, Pachetul pentru Copii, Pachetul Petrecere de Top și un Pachet Educațional cu zece jocuri.

Serviciul de închiriere include și animatori?

Nu, jocurile nu necesita personal dedicat pentru întreținerea atmosferei, dimpotrivă explorându-le, invitații tăi se vor simti in largul lor și vor avea momente pline de voie bună. Fiecare joc are și un regulament tipărit care de asemenea poate fi găsit și pe site-ul nostru.

Putem solicita animatori pentru jocuri?

Da, în funcție de tipul evenimentului, numărul de invitați și jocuri închiriate, putem oferi personal care să explice jocurile, să le aranjeze, să ofere ponturi de jucat, sau să țină scorul.

Cum plătesc?

Plata se face numerar, prin card de credit/debit sau prin transfer bancar. Plata se face la momentul rezervării.

Aveți nevoie de o garanție financiară?

Da, toate închirierile au o taxă de garanție de 100 de lei, care se restituie la returnarea jocurilor într-o stare bună și curată.

Shopping Cart